Rob Vanoudenhoven

Lieve Eeklonaren, mag ik even jullie aandacht?

Eeklo wordt uitgedaagd om actie te ondernemen voor De Warmste Weeklo ! Gezien ik de laatste tijd vaker in deze stad vertoef en deze ook graag ben beginnen zien, heb ik met veel plezier het peterschap rond dit project aanvaard !

In het zog van de welbekende “Warmste Week”, is het de bedoeling om met “De Warmste Weeklo”, zoveel mogelijk geld in te zamelen voor projecten die deze centjes goed kunnen gebruiken. Eeklose projecten : sportclub Boezjeern, wijkcentrum De Kring en Centrum voor Ambulante Revalidatie Klim Op.

Als Peter van dit mooi project wil ik iedereen graag geweldig aanmoedigen om, vandaag al, één of andere actie op touw te zetten en aan de slag te gaan met jouw club, vereniging, organisatie, bende,” gang”, familie of zelfs individueel.

Wees creatief en zoek het niet te ver. Iedereen heeft wel één of ander talent of mogelijkheid om iets te doen!

Beste sportclubs, jeugdbewegingen, scholen, senioren, verenigingen, muzikanten, dichters, kunstenaars, creativo’s….  Ik droom maar effe luidop : wereldrecordpogingen, originele wedstrijden, (Eeklo ’s Got Talent – The Voice van Eeklo), maar ook verkoopstandjes met kaarsen, knutselwerkjes, soep en warme choco, wafel- en pannenkoekenbak, aerobic for life, dansmarathon, zwem for life, dj-sessies en afterworks, cityrun door Eeklose gebouwen, zangstondes, optredens, breiende moeders, groot scholenontbijt, de warmste quiz, kunstwerkenveiling voor DWWE, een nocturne op vrijdag met massa’s straatmuzikanten en acts, toffe initiatieven van de handelaars, fietstocht, sponsortocht, wandelen of sneukeltoer for life, koekjesverkoop, het Warmste Weeklo-lied, Eeklo loopt de Warmathon in Gent, snoepen for life, comedycafé, kroegentocht of kerstmarkt voor het goede doel.

De handelaars van Eeklo zijn al in gang geschoten ! Naast tal van individuele acties in de winkels, zorgen zij, van 18 tot 24 december voor een groot scherm op de Markt van Eeklo, waar de live-uitzending van De Warmste Week vanuit Kortrijk te volgen zal zijn. Er worden ook 10 kramen gratis ter beschikking gesteld aan mensen die iets willen verkopen op de overdekte Markt. Een podium voorzien, van alle licht en geluid staat ter beschikking voor muzikanten of DJ’s die hun talent willen inzetten voor het goede doel. Er komen al toffe acties binnen via www.dewarmsteweeklo.be al is dit nog maar een begin !

Ik wil graag iedereen aanzetten om zoveel mogelijk centen bijeen te garen die het verschil kunnen maken voor deze drie goede doelen die rechtstreeks met Eeklo zijn gelinkt.

Alle beetjes helpen, vele kleintjes maken één groot !  Ik ben ervan overtuigd dat Eeklo een warme stad is. En dat dit project de Eeklonaars nog meer kan verenigen !

 

Laten we Eeklo op de kaart zetten !  Zou het niet geweldig zijn mochten we een recordbedrag kunnen binnenhalen.  Wat andere steden kunnen, moeten we ook kunnen ! Of zelfs beter ! 

Op dinsdag 24 december, na de bekendmaking van De Warmste Week Vlaanderen, mag ik bekend maken wat we gezamenlijk hebben opgehaald voor Eeklo. Laten we aan de slag gaan ! Geen tijd te verliezen ! We maken van Eeklo in december “the place to be”.  En laten we er alles aan doen om geweldig trots te kunnen zijn op deze mooie stad !

Volg alles op www.dewarmsteweeklo.be

Uw Peter van de “Warmste Weeklo”,

Rob Vanoudenhoven

Stad Eeklo steunt De Warmste Weeklo financieel en logistiek. Zij danken alle vrijwilligers, medewerkers en sponsors van dit verbindend en hartverwarmend initiatief.

kbc-groot