EEKLO voor EEKLO

De handelaars en horeca van Eeklo slaan de handen in elkaar en willen graag de bestaande lokale dynamiek omarmen. Samen met Peter van de actie: Rob Vanoudenhoven, alle Eeklonaren, zoveel mogelijk organisaties en verenigingen maken we er één groot solidariteitsfeest van, met heel veel animatie, muziek en warmte. 

Wij dagen Eeklo uit om acties op te zetten ten voordele van de Warmste Week. We bundelen onze krachten en gaan ervoor.

In samenwerking met stad Eeklo wordt tijdens de live-uitzendingen van De Warmste Week, van 18 tot 24 december, een groot scherm op de markt geplaatst  en volgen we alles op de voet. Er wordt eveneens een podium met licht en geluid voorzien en een heuse pop-up-bar die door de handelaars en horeca wordt bemand. Voor verenigingen en clubs voorzien we standplaatsen die kunnen gereserveerd worden voor 1 of 2 dagdelen.

Daarnaast kunnen ook op andere locaties activiteiten georganiseerd worden onder de vlag van De Warmste Weeklo. Alle opbrengsten worden verzameld en gaan naar de 3 erkende Eeklose goede doelen.

De Warmste Weeklo is als actie geregistreerd bij de Warmste Week.

Iedere vrije gift is welkom. Stort in een veilige omgeving uw bijdrage aan de 3 erkende Eeklose goede doelen en steun mensen in nood.

Registreer hier uw actie voor de Warmste Weeklo. Organiseer iets met je club of vrienden en meld het ons. Dan maken we er ook reclame voor en ontvang je alle nuttige logo's.

Een overzicht van alle Eeklose acties en evenementen waarop iedereen van harte welkom is.

Kerstavond: 31.406,56 euro

Stad Eeklo steunt De Warmste Weeklo financieel en logistiek. Zij danken alle vrijwilligers, medewerkers en sponsors van dit verbindend en hartverwarmend initiatief.

Ontex logo