GOEDE DOELEN

1

WIJKCENTRUM DE KRING

Wijkcentrum De Kring zet zich in voor de meest kwetsbaren in Eeklo en omgeving. Door een aanbod van materiële dienstverlening, ontspannings- en ontmoetingsactiviteiten, vorming, thematisch groepswerk en vrijwilligerswerk geeft het centrum niet alleen een tijdelijke noodoplossing voor individuele concrete armoedesituaties, maar poogt het ook structurele oplossingen aan te reiken. De meest kwetsbaren worden steevast betrokken in de uitwerking en uitvoering van de activiteiten. Het wijkcentrum richt zich zowel tot baby's, kinderen en volwassenen.

2

CAR KLIM OP EEKLO

Het Centrum voor Ambulante Revalidatie “Klim Op” heeft als doel om peuters, kleuters, kinderen en jongeren met complexe ontwikkelingsmoeilijkheden via multidisciplinaire diagnose en therapie te begeleiden in hun groei naar zelfstandigheid. Onze kinderen hebben de diagnose autisme, ADHD, DCD, NAH, CP of complexe leerstoornissen. Als team bieden we hen gespecialiseerde en kwalitatieve therapie aan op verscheidene ontwikkelingsgebieden. We werken samen met de context (ouders, leerkrachten,…) om de transfer van de vaardigheden naar de thuis- en schoolcontext en de maatschappelijke (re)integratie te bevorderen.

3

SPORTCLUB BOEZJEERN

Sportclub Boezjeern is een omnisportclub voor volwassenen waar iedereen welkom is om op zijn niveau te sporten of bewegen. We bieden extra ondersteuning aan mensen met een psychische, lichamelijke, financiële of sociale kwetsbaarheid. Doorheen het schooljaar spelen we badminton, minivoetbal, tafeltennis en gaan we zwemmen en wandelen. In de zomervakantie maken we haalbare fietstochten. We spelen mölkky, petanque, minigolf, krulbollen en gaan op verschillende locaties wandelen.

Elk jaar trekken we er een dagje op uit en nemen we deel aan verschillende sportdagen!

boezjeern.jpg

Stad Eeklo steunt De Warmste Weeklo financieel en logistiek. Zij danken alle vrijwilligers, medewerkers en sponsors van dit verbindend en hartverwarmend initiatief.

kbc-groot